Bogdan Dinu

Team Leader

M-am înscris în echipa de robotică fără vreun motiv sau scop anume, eram pur și simplu dornic să cunosc persoane și să învăț lucruri noi. Inițial am fost determinat să mă axez pe partea de Hardware a echipei deoarece tot timpul am fost atras de partea tehnică si de funcționalitatea diferitelor mecanisme, calculatoare, componente și nu numai . La scurt timp am început să mă implic și în activitățile departamentului de proiectare 3D, implicare care a apărut în urma unei simple curiozități de a mea, într-o seara participând la o ședință online a membrilor din cadrul acestui departament. Am reușit să îmi fac prieteni noi și să îmi cunosc mai bine colegii. De asemenea, faptul că pot învăța foarte multe noțiuni și lucruri noi de la mentorii și chiar si de la membrii mai vechi ai echipei noastre reprezintă un plus atât  pentru dezvoltarea mea personală cât și pentru implicarea mea în construirea robotului . Încerc să contribui și să ajut mereu prin toate mijloacele disponibile mie pentru a duce la bun sfârșit fiecare proiect al echipei.

Bogdan Borza

Coordonator Hardware

În pofida faptului că acesta este primul meu an în clubul de robotică și nu am apucat să învăț foarte multe până în prezent, consider că am descoperit mulți oameni super, muncitori, ambițioși și nu în ultimul rând, niște buni prieteni . Încă de la prima întâlnire, prin determinarea lor mi-au indus spiritul de echipă, începând să îmi placă această activitate și să mă facă să îmi doresc să muncesc cât mai mult. Consider că prin participarea mea la acest club pot să mă dezvolt pe plan personal cu ajutorul colegilor mei.

David Roșa


Anul acesta consider că mai mult am învățat decât am realizat ceva. Unul din lucrurile care m-au motivat să rămân și să contribui cu tot ce știu în această echipă este faptul că am câștigat un premiu pentru implicare. Am petrecut destul de multe ore în laborator, învățând și încercând să pun în practică ceea ce mă sfătuiau colegii mei să fac. Am ajutat la construcția robotului, adică am mai strâns șuruburi și am încercat să fac un braț, lucruri care erau relativ noi pentru mine și consider că au fost apreciate pentru efortul depus. Am încercat să fiu de folos de fiecare dată când am avut ocazia. Am devenit mai îndemânatic - înainte nu eram deloc priceput la partea practică; nici acum nu sunt expert, dar reușesc să mă descurc mult mai bine ca înainte. Totodată, îmi place că am învățat cum funcționează un robot și am început să înțeleg sistemele care îl pun în mișcare (când văd un robot, găsesc legături între componentele lui și înțeleg cum anume merge, nu mi se mai pare ceva SF).Am legat prietenii și am devenit mult mai sociabil. Mă bucur să fac parte din această echipă și sper să rămân alături de colegii mei cât mai mult timp!

Maier Andreea

Hardware

Motivul pentru care m-am alăturat acestei echipe este reprezentat de pasiunea mea pentru mașini de când eram mică. Tatăl meu mă lasă să stau lânga el atunci când repară cate ceva, fie la mașini, fie la altele și încercă să mă implice cât mai mult. Această pasiune a dus la dorința de a afla din ce în ce mai multe despre partea tehnică a diferitor mașini și chiar calculatoare. Astfel, doresc și încerc să mă implic cât mai mult la realizarea robotului. Echipa oferă sprijin constant, iar colaborarea de care dau dovadă îmi permite să învăț și să mă dezvolt pe plan personal alături de ceilalți membrii.