Rada Roman-Crișan

Coord. Relații Externe

Pot spune că am învățat să fiu mai organizată, să accept și categoric, să lucrez mai bine în echipă. Am învățat să îmi asum responsabilități și să îmi îndeplinesc cerințele, am dezvoltat abilități noi, cum ar fi gestionarea emoțiilor și puterea de convingere. Am făcut design-uri și nu doar că mi-am îmbunătățit partea creativă, ci am învățat, alături de echipa de robotică, cum să îmi accept greșelile, reușind acum să devin o versiune mai bună și mai productivă a mea. Am văzut și am avut experiențe pe care probabil nu le-aș fi trăit în alte contexte, de aceea consider că povestea mea în echipa de robotică, deși este la început, este complexă și frumoasă.

Anca Mircea


PR, Marketing

Sunt o persoană asertivă, căreia îi place munca în echipa, serioasă și determinată atunci când vine vorba de muncă. Sunt de părere că firea mea este caracterizată în special de perseverență, promptitudine și hărnicie. Mi-am dezvoltat aceste calități pe parcursul anilor, participând la dezbateri academice (debate-ul fiind un hobby de al meu), devenind ulterior persoana care sunt azi. De asemenea, și diversele sporturi pe care le-am practicat (baschet, aerobic, bodybuilding) m-au ajutat în acest plan al dezvoltării din punct de vedere personal, intelectual și social. Atunci când, prin intuiție, m-am înscris la clubul de robotică al liceului pe Departamentul de RE, am fost încrezătoare și hotărâtă să mă implic. Acum, câteva luni mai târziu, mă bucur că fac parte din echipă și că am putut să contribui ajutând. Nu în ultimul rând, apartenența la acest colectiv a contribuit și ea la propria mea dezvoltare personală.

Mălina Sălăgean


Design

Mălina este o persoană activă și productivă, care definește procrastinarea că fiind "prea plictisitoare". Fiind încă de mică o persoană responsabilă și muncitoare, Mălina se implică în multe proiecte și activități, ajută oamenii din jurul său și se dezvoltă constant atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere personal. Ea este un membru nou și s-a alăturat echipei de Relații Externe datorită pasiunii ei pentru fotografie, design și video-editing. De când este membru în echipa noastră, Malina și-a dezvoltat abilitățile pentru design și a învățat să fie o persoană organizată. Ea este o fire sociabilă și sensibilă, dar este și o persoană perfecționistă și ambițioasă, astfel munca ei fiind calitativă și unică.