Membrii

Mentorii echipei

Acestea sunt persoanele care în permanență se asigură că echipa funcționează și că ne menținem pe drumul cel bun. De fiecare dată când nu suntem siguri de ceva, când ceva nu merge bine sau suntem pe punctul de a lua o decizie greșită, ei intervin să ne corecteze.

Dumitru Georgescu

Fiind Director Adjunct al CNMV, domnul Georgescu a reușit să ne aducă un sprijin foarte mare pe departamentul de PR. Pentru fiecare proiect am avut atât acordul lui, dar și un adevărat mentor pe partea de organizare. La fiecare proiect se asigură că fiecare detaliu este pus la punct, că fiecare persoană știe ce are de făcut și că fiecare situație care apare este gestionată corespunzător. Nu a fost ușor să lucrăm sub supravegherea lui, însă prin faptul că ne forța de fiecare dată să ieșim din zona de confort, domnul profesor ne-a oferit una dintre cele mai bune pregătiri pentru situațiile cu care ne vom confrunta în viitor, atât în interiorul echipei, cât și în afara ei.

Harison Cristea

Domnul Harison s-a alăturat echipei în sezonul 4, din dorința de a ne ajuta să construim un robot mult mai bun față de sezonul trecut. Astfel, încă din primele zile când a intrat în laborator, a început să vină cu zeci de idei care mai de care mai strălucite și mai eficiente. Pe lângă munca asiduă pe care fiecare membru a depus-o, faptul că Harison ne-a corectat mereu direcția ne-a adus la rezultatele pe care le-am obținut.

Membrii echipei

  • Hardware
  • Software
  • Relații Externe
  • Proiectare 3D
  • Alumni
  • Voluntari

Bogdan Dinu

Team Leader

M-am înscris în echipa de robotică fără vreun motiv sau scop anume, eram pur și simplu dornic să cunosc persoane și să învăț lucruri noi. Inițial am fost determinat să mă axez pe partea de Hardware a echipei deoarece tot timpul am fost atras de partea tehnică si de funcționalitatea diferitelor mecanisme, calculatoare, componente și nu numai . La scurt timp am început să mă implic și în activitățile departamentului de proiectare 3D, implicare care a apărut în urma unei simple curiozități de a mea, într-o seara participând la o ședință online a membrilor din cadrul acestui departament. Am reușit să îmi fac prieteni noi și să îmi cunosc mai bine colegii. De asemenea, faptul că pot învăța foarte multe noțiuni și lucruri noi de la mentorii și chiar si de la membrii mai vechi ai echipei noastre reprezintă un plus atât  pentru dezvoltarea mea personală cât și pentru implicarea mea în construirea robotului . Încerc să contribui și să ajut mereu prin toate mijloacele disponibile mie pentru a duce la bun sfârșit fiecare proiect al echipei.

Bogdan Borza

Coordonator Hardware

În pofida faptului că acesta este primul meu an în clubul de robotică și nu am apucat să învăț foarte multe până în prezent, consider că am descoperit mulți oameni super, muncitori, ambițioși și nu în ultimul rând, niște buni prieteni . Încă de la prima întâlnire, prin determinarea lor mi-au indus spiritul de echipă, începând să îmi placă această activitate și să mă facă să îmi doresc să muncesc cât mai mult. Consider că prin participarea mea la acest club pot să mă dezvolt pe plan personal cu ajutorul colegilor mei.

David Roșa


Anul acesta consider că mai mult am învățat decât am realizat ceva. Unul din lucrurile care m-au motivat să rămân și să contribui cu tot ce știu în această echipă este faptul că am câștigat un premiu pentru implicare. Am petrecut destul de multe ore în laborator, învățând și încercând să pun în practică ceea ce mă sfătuiau colegii mei să fac. Am ajutat la construcția robotului, adică am mai strâns șuruburi și am încercat să fac un braț, lucruri care erau relativ noi pentru mine și consider că au fost apreciate pentru efortul depus. Am încercat să fiu de folos de fiecare dată când am avut ocazia. Am devenit mai îndemânatic - înainte nu eram deloc priceput la partea practică; nici acum nu sunt expert, dar reușesc să mă descurc mult mai bine ca înainte. Totodată, îmi place că am învățat cum funcționează un robot și am început să înțeleg sistemele care îl pun în mișcare (când văd un robot, găsesc legături între componentele lui și înțeleg cum anume merge, nu mi se mai pare ceva SF).Am legat prietenii și am devenit mult mai sociabil. Mă bucur să fac parte din această echipă și sper să rămân alături de colegii mei cât mai mult timp!

Maier Andreea

Hardware

Motivul pentru care m-am alăturat acestei echipe este reprezentat de pasiunea mea pentru mașini de când eram mică. Tatăl meu mă lasă să stau lânga el atunci când repară cate ceva, fie la mașini, fie la altele și încercă să mă implice cât mai mult. Această pasiune a dus la dorința de a afla din ce în ce mai multe despre partea tehnică a diferitor mașini și chiar calculatoare. Astfel, doresc și încerc să mă implic cât mai mult la realizarea robotului. Echipa oferă sprijin constant, iar colaborarea de care dau dovadă îmi permite să învăț și să mă dezvolt pe plan personal alături de ceilalți membrii.

Mara Ielciu

Coordonator Software

Mă consider o persoana de încredere, jovială și foarte determinată. Pasiunea mea pentru informatică și programare a apărut în clasa a 9-a și încă de atunci visam la un loc în echipa de robotică a liceului. Ideea de a face un robot sa “meargă singur” m-a uimit, iar dorința de a învăța cum funcționează acesta a devenit una arzătoare. Implicată total, sper să ajut echipa să se mențină în topul clasamentelor.

Daria Feneșan


Consider că sunt o persoană determinată și dornică să învăț lucruri noi. Având o înclinație spre științele exacte, îmi doresc să urmez o carieră în domeniul IT. Pe parcursul acestor ani am participat la olimpiada de informatică, atât individuală, cât și pe echipe. Experiența câștigată în aceste concursuri m-a ajutat să acumulez cunoștințe suplimentare și m-a învățat ce este munca în echipă. De la începutul liceului mi-am dorit să ajung în echipa de robotică pentru a vedea cum pot fi aplicate toate lucrurile învățate. Mi se pare fascinant cum câteva linii de cod pot "da viață" unui robot.

Rada Roman-Crișan

Coord. Relații Externe

Pot spune că am învățat să fiu mai organizată, să accept și categoric, să lucrez mai bine în echipă. Am învățat să îmi asum responsabilități și să îmi îndeplinesc cerințele, am dezvoltat abilități noi, cum ar fi gestionarea emoțiilor și puterea de convingere. Am făcut design-uri și nu doar că mi-am îmbunătățit partea creativă, ci am învățat, alături de echipa de robotică, cum să îmi accept greșelile, reușind acum să devin o versiune mai bună și mai productivă a mea. Am văzut și am avut experiențe pe care probabil nu le-aș fi trăit în alte contexte, de aceea consider că povestea mea în echipa de robotică, deși este la început, este complexă și frumoasă.

Anca Mircea


PR, Marketing

Sunt o persoană asertivă, căreia îi place munca în echipa, serioasă și determinată atunci când vine vorba de muncă. Sunt de părere că firea mea este caracterizată în special de perseverență, promptitudine și hărnicie. Mi-am dezvoltat aceste calități pe parcursul anilor, participând la dezbateri academice (debate-ul fiind un hobby de al meu), devenind ulterior persoana care sunt azi. De asemenea, și diversele sporturi pe care le-am practicat (baschet, aerobic, bodybuilding) m-au ajutat în acest plan al dezvoltării din punct de vedere personal, intelectual și social. Atunci când, prin intuiție, m-am înscris la clubul de robotică al liceului pe Departamentul de RE, am fost încrezătoare și hotărâtă să mă implic. Acum, câteva luni mai târziu, mă bucur că fac parte din echipă și că am putut să contribui ajutând. Nu în ultimul rând, apartenența la acest colectiv a contribuit și ea la propria mea dezvoltare personală.

Mălina Sălăgean


Design

Mălina este o persoană activă și productivă, care definește procrastinarea că fiind "prea plictisitoare". Fiind încă de mică o persoană responsabilă și muncitoare, Mălina se implică în multe proiecte și activități, ajută oamenii din jurul său și se dezvoltă constant atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere personal. Ea este un membru nou și s-a alăturat echipei de Relații Externe datorită pasiunii ei pentru fotografie, design și video-editing. De când este membru în echipa noastră, Malina și-a dezvoltat abilitățile pentru design și a învățat să fie o persoană organizată. Ea este o fire sociabilă și sensibilă, dar este și o persoană perfecționistă și ambițioasă, astfel munca ei fiind calitativă și unică.

Tudor Miclăuș

Coordonator CAD

În primul rând, am reușit să îmi dezvolt foarte mult spiritul de echipă și iubesc să îmi încurajez colegii de fiecare dată când robotul nostru este pe teren, și nu numai. În al doilea rând, am devenit mai răbdător și mai ambițios datorită provocărilor prin care am trecut pe parcursul acestui sezon. Fiecare problemă sau greutate de care am dat m-a făcut o persoana mai înțeleaptă și cu mult mai multe cunoștințe acumulate în toate domeniile. Am încercat să îmi dezvolt toate laturile și să descopăr lucruri noi care mi-ar putea face plăcere. În mare parte, am învățat lucrurile basic și m-am obișnuit cu tot conceptul de FTC. Învățând lucruri noi după fiecare competiție la care am participat cu echipa, am realizat că acest lucru care la început era nou pentru mine, a început să îmi placă foarte mult. Mi-am dedicat destul de mult din timpul meu liber pentru a învăța din greșelile pe care le făceam și am devenit apropiat de toată echipa.

Adriana Zehan


Am început să activez în cadrul clubului de robotică al liceului pe secția de proiectare 3D de la începutul acestui an școlar. Sunt o fire deschisă, însă în același timp sunt și o persoană curioasă. Mă consider adepta lucrului bine făcut și totodată mă dedic în totalitate activităților în care mă implic.  Tot din toamna aceasta ocup postul de redactor în cadrul Consiliului Școlar al Elevilor din Colegiul Național “Mihai Viteazul”, Turda, unde sunt și elevă. De asemenea, sunt o persoană dornică de a schimba ceva în instituțiile școlare, începând de la baza materială până la relațiile dintre elevi și profesori, fapt pentru care sunt ambasador la nivelul județului Cluj, în cadrul proiectului național “ Școli curate ”. Am găsit acest proiect un prilej de a mă dezvolta în diferite direcții și mai mult, îl găsesc un demers important în a ne îndrepta spre normalitate în ceea ce privește finanțarea educației în România. Sunt si unul dintre fondatorii asociației de elevi din județul Cluj care va fi înființată în lunile ce urmează.

Cristian Bota


Fondator

Tudor Dan


Fondator

Schlanger Robert


Fondator

Dan Mustea


Fondator

Denis Zilai


Fondator

Ioana Gaiță-Copil

Fost Team Leader Actual mentor

Rareș Lișcan

Fost Coordonator Software
Actual mentor

Răzvan Șpan

Fost Coordonator Hardware
Actual mentor

Laura Maier

Fost Coord. Proiecte STEM

Alex Moldovan


Fost Coordonator Hardware
Actual mentor

Bogdan Silvășan


Fost Coordonator Software

Horia Roman-Crișan

Fost Team Leader

Stelian Suciu


Fost membru Hardware

Tudor Stancu

Fost membru Hardware

Aida Cristea

Fost Coordonator PR

Răzvan Trifan

Fost membru Hardware

Alex Leaș


Fost membru Hardware

Beatrice Mărginean

Fost Coord. Relații Externe

Andrei Budugan

Fost membru Software

Rareș Cotoi


Fost membru Software

Alexia Mileșan

Fost membru Hardware

Denisa Bercea

Fost Coord. CAD

Andrei Suciu

Fost membru CAD

Ilinca Pintea

Fost membru PR

Alexia Furdui

Fost membru PR

Titi Dumitriu

Fost membru RE

Alexandra Crișan

Fost membru RE

Davina Bodea

Fotograf

Mihai Iftimie

Hardware

Marius Furdui

Software

Marius Miheț

Software

David Pop

Software

Telefon

Mentori:

0731 014 882

0774059338

Team Leader:
0748645364

Coordonator Relații Externe:
0722243725

Email

Mentori:

dgeo.cnmv@gmail.com

rioana2624@gmail.com

Team Leader:
bogdan2004dinu@gmail.com

Coordonator Relații Externe:
radaroman2605@gmail.com