Bistrița Robotics Demo a fost organizat de echipa Bolts and Gears #RO006. Pentru noi a fost primul demo la care am participat în acest sezon, prin urmare fiind entuziasmați să vedem cum funcționează robotul, pe care l-am construit timp de 3 luni, în condiții de competiție.

Probleme tehnice

La field inspection am testat autonomia, dar nu a funcționat cum trebuia. Slide-ul linear nu a coborât destul și a agățat bridge-ul. Am încercat să remediem această problemă cât de bine am putut, dar neavând destul timp la dispoziție, nu am reușit să o corectăm în totalitate.

Meciurile propriu-zise

În timpul meciurilor, autonomia a funcționat doar în anumite cazuri, mai mult atunci când am jucat în alianța albastră. În plus, firul care făcea ca slide-urile să se ridice ieșea de pe scripeți, iar arcul care ținea firul, sărea atunci când era forțat. Un alt lucru foarte important pe care l-am realizat în urma meciurilor jucate a fost că antrenamentul și coordonarea celor care conduc robotul nu trebuie să lipsească. Din cauza acestor probleme, nu am reușit să ne situăm pe o poziție fruntașă.

Activități

Pe lângă meciurile amicale, organizatorii au pregătit câteva workshop-uri despre comunicare și nu numai. Unul dintre invitații care au susținut un workshop a fost Tibi Useriu. Ne-a povestit despre drumul său către victoria obținută la maratonul pe Arctic 66-33 și ne-a spus că dacă ne dorim cu adevărat ceva și facem tot ce putem pentru a obține acel lucru, vom reuși.

Concluzii

În urma acestui demo am avut ocazia de a cunoaște și de a lega prietenii noi. În plus, am văzut cu ce echipe ne coincide strategia de joc și ce îmbunătățiri trebuie să facem pe partea tehnică.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.