Ce a fost DEMOPUNK I?

DemoPunk I a fost primul demo organizat de noi, și totodată cel mai important, acesta făcându-ne să ne dorim mai mult de la noi înșine și de la echipa noastră pe viitor, pe toate planurile.

În data de 08.12.2018 am avut alături de noi trei echipe din Cluj-Napoca, PrimeTech #RO025, TheArchiTechs #RO028 și Phoenix #RO026. Am relaționat cu prietenii noștri, dar ne-am și pregătit pentru competiția regională, fiecare având multe de învățat de pe urma acestei experiențe. La finalul celor cinci meciuri, am reușit să ne dăm seama că unele lucruri necesită să fie schimbate la robot, fiind totuși mândri de progresul de care am dat dovadă. De asemenea, am fost fericiți să înmânăm diplomele și medaliile echipelor câștigătoare, iar mai apoi să destindem atmosfera tensionată ce se crease printr-un tur ghidat în cadrul „Salinei Turda”, și o petrecere la noi la liceu, unde am putut să ne cunoaștem mai bine între noi.

ORGANIZAREA

Am avut mult de muncă pentru a ne asigura că acest eveniment va decurge exact așa cum ne doream. Astfel, de la stabilirea unei legături cu sponsorii, până la obținerea fondurilor, a fost un drum lung de parcurs. Pe lângă acest aspect, efectiv gândirea proiectului a fost mai complicată, însă, am primit mult ajutor din partea cadrelor didactice și a Consiliului Școlar al Elevilor CNMV. Am început cu ideea unui eveniment mai amplu, care să conțină și cazarea echipelor participante, dar din nefericire, această idee nu a mai putut fi realizată. Datorită fondurilor limitate la momentul respectiv, am decis că acest eveniment să fie realizat strict alături de echipele Clujene. Am fost abordați și de alte echipe din țară care doreau să fie implicate, însă am fost nevoiți să le refuzăm, fapt pentru care, ne-am propus ca următoarea ediție să fie mai complexă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.